SKIN BALANCE FACIAL

De Balance lijn is speciaal ontwikkeld voor de huid met lichte huidonregelmatigheden (vergrote poriën, glanzende huid, onregelmatig huidoppervlak, huiduitslag). • Door de werking van het plantencomplex op basis van biologische ananas, witte wilg, pompoen, zilvermineralen en avocado reguleert deze lijn de huidafscheiding en verzacht huidirritaties. • Absorberend zilverpoeder garandeert de hele dag een mat effect.  

Als overmatig talg het probleem is, is een Balance gezichtsbehandeling de oplossing. de bacteriën die worden geassocieerd met mee-eters en whiteheads verwijderen met dit speciaal samengestelde product. Een Balance gezichtsbehandeling zorgt ervoor dat uw gezicht fris en schoon aanvoelt. Speciale problemen vragen om een ​​speciale oplossing. Balance van Vagheggi Phytocosmetici is het antwoord voor mensen die lijden aan een vette, acné-gevoelige huid. Laat ons u helpen van acne af te komen met een van de beste beschikbare acneproducten 

 

Ik ben aangesloten bij SKIN REGISTER dat betekent, dat wanneer u aanvullend verzekerd bent uw zorgverzekeraar de acné behandeling vergoed. 

 

Skin balance facial 

(60 min)  Reinigende behandeling, Peeling, Comedonen/ mee eters verwijderen, balance ampul, Spongy mask, Nek schouder massage, Matterende Dag/ nacht creme en huidadvies.  

€ 60,00 

 

Boek of bel voor uw afspraak.